MODLEME SE ZA PANA PREZIDENTA ZEMANA, JE V EXTRÉMNÍM NEBEZPEČÍ, ŽE JE TO ON, KOHO ZEDNOSATANISTI RITUÁLNĚ ZAVRAŽDÍ!


Miloš Zeman vždycky patřil mezi excelentní stratégy a vždycky o něm bylo známo, že nelze dát na to, co jeho ústa mluví…

Právě z hlediska jeho (politické) strategie.

Toho jsem si byla vědoma už před pěti lety, kdy jsme se poprvé modlili za jeho prezidentské vítězství.

Mám silně zato, že znovu ten případ prožíváme!

Zdá se také, že je duchovně zpátky, HALELUJAH!, ač jsme v tom smyslu nepřijali poselství Panny Marie.

Posuďte sami.

Podívejme se krátce na Zemanův záměr „učinit z Andreje Babiše premiéra naší země“. Opravdu je tomu tak??

Tedy slyšte, co vlastně Zeman nyní dělá. Nejméně před 2. kolem prezidentských voleb Miloš Zeman prohlásil, že, bude-li znovu zvolen, bude po A.Babišovi požadovat 101 většinu. Je Babiš schopen získat takovou podporu parlamentu? Ne, není, zní odpověď. A prezident Zeman, stejně jako A. Babiš, samozřejmě o tom vědí.

Pak je tu Zemanovo prohlášení z té samé doby, že, nebude-li už znovu zvolen prezidentem, jmenuje A. Babiše premiérem ještě před koncem jeho prezidentského mandátu. Co by to znamenalo? Že v takovém případě A. Babiš znovu svou vládu parlamentem neprotlačí!

Co to znamená? V obou případech totiž to samé: POTŘETÍ UŽ POVĚŘUJE SESTAVENÍM VLÁDY PŘEDSEDA PARLAMENTU, A TO NĚKOHO JINÉHO!

Rozumíte? Obě rozhodnutí totiž mají svůj faktický následek – úplné politické sejmutí A. Babiše, vyřazení jeho ze hry o české premiérování!

Přitom ve druhém případě ještě sebrání větru z plechet vítězi, v tomto případě J. Drahošovi, který, kdyby vyhrál a prezidentem se stal, nemá v takovém případě žádný vliv na výběr příštího českého premiéra! Aspoň co se jeho přímého jmenování týče.

Tak mi řekněte: Ještě máte zato, že je tu tak pevné spojenectví – Zeman – Babiš??!!

 

Pak dává smysl, proč Babiš, jak víme z jeho nedávné sms korespondence, kterou jsem zde na svém blogu zveřejňovala, obrátil a po 1. kole na Hrad okamžitě začal tlačit zednosatanistu Drahoše!

 

Babiš je však pevně rozhodnut – a to za každou cenu. A právě to uvrhuje staronového českého prezidenta Miloše Zemana do velkého nebezpečí!

Jak víme, zednosatanisti tu chystají na nás další barevou revoluci –

https://petrabostlova.wordpress.com/2018/01/23/zednosatanisti-chystaji-na-nas-cesky-majdan-dalsi-barevnou-revoluci-prave-ted-ve-vztahu-k-prezidentskym-volbam-v-cr/

… a Miloš Zeman jim nejde do karet. Leda – právě jeho smrt! Vražda, za kterou by sami oni stáli (!) a jí by chaos v zemi vyvolali!

Pak by znovu křičeli: Drahoš na Hrad! Byl v pořadí druhý, ať jde vládnout na Hrad on!

Ne, ne, to jim vyjít nesmí.

 

Pán Ježíš v poselství Varování mluví o zavraždění evropského protizednářského politika. Stejně jako Bůh Otec přímo o vraždě prezidenta v nejnovější době!

 

Až moc indicií ukazuje na Miloše Zemana 😦

 

Toho jsem si byla vědoma už před pěti lety.

 

Toho jsem si vědoma i teď.

 

Modleme se za něj. Za Miloše Zemana.

I za jeho rodinu!

 

Petra Bostlová