V současném mezičase ještě tato nezbytná mise. Prosíme vás s vaší pomocí o její uskutečnění. Bez ní by to byl neřešitelný hendykep. Rekapitulace činnosti Mariánského společenství za poslední dny


Vážení čtenáři, modlitebníci, podporovatelé, přátelé,

zdravíme a žehnáme vám z útulku posledního času, v sobotu večer.

Minule jsem zveřejnila zprávu o úspěšném dokončení jedné důležité části naší mariánské mise

…a hned následující den (tedy včera) nám to Boží nepřátelé tedy dali opravdu „sežrat“. (Mám-li se vyjádřit jadrně.) No byla to tedy opravdu duchovní palba.

Pán je však dobrý, a tak už za ta léta mise vím, že každý další den je nové Boží stvoření a my tak máme šanci ráno začít nanovo. Dnes nám Pán daroval takovou hojivou misi.

Co se ovšem změnilo od minulé Rekapitulace. Člověk míní, Pán Bůh mění. Počítala jsem s tím, že už dnes budu na mimopražských útulcích pokračovat dál tam. Ovšem, než se tak stane, ukázala se ještě jedna pracovní vsuvka jako zcela nezbytná. Začali jsme s tím už včera (a dnes pokračovali.) Pán dej, měli bychom s tím být brzy hotovi, v rámci několika následujících dnů. (I současné počasí nám v tom přeje, v tomhle by se stejně moc na zahradě útulků sázet zeleninu nedalo.)

Vytipovali jsme si celkem 8 vozů posledního času, u kterých je stále platná stk, takže v našem hledáčku posledního měsíce tato misijní auta nebyla. Jenže: i ta je třeba zkontrolovat, projet, vyzkoušet, jestli po roce stání v garážích útulků jsou v pořádku a tím, zda je možno s nimi rovnou bezpečně kdykoli vyjet. (To znamená: v momentě nebezpečí do nich nasednout a zachraňovat jimi lidi z ohrožení.) To první v pátek testem prošlo. Ještě včera odpoledne jsme pokračovali testem dalšího, na dalším útulku. A tam se ukázalo, jak tato část mise je důležitá. Jedno kolo téměř úplně vyfouklé, baterka vybitá, protože nepřetržité nabíjení se porouchalo, zkrátka: byli jsme na správném místě. Protože až to praskne, rozhodně nebude čas věnovat se zprovozňování jakéhokoli vozidla, ať už jde o nafukování pneumatik, práce kolem baterek apod. Tohle všechno musí bý perfektní, v perfektní stavu. Co maximálně tehdy můžeme, setřít prach na předním skle, bude-li tam nějaký. A vyjet.

Ukázalo se, že pneumatika nebyla prasklá, ani neuchází, ale opravdu jen vyfouknutá. To ale všechno poznáme právě tím testem. Že to auto vyzvedeme a jedeme ho projet. A nejen pár kilometrů třeba do vedlejší vesnice. Ale ten test musí být důkladný. Proto tuto část mise opět bratr řidič dobře logisticky promyslel a my musíme všech těchto celkem 8 vozů posledního času otestovat. Jsou mezi nimi osobní vozidla, ale i dodávky. A všechny musí být v perfektním stavu. Otestované, s plnou nádrží, připravené v garážích útulků kdykoli vyjet zachraňovat.

Dá-li Pán, nebude tato mise trvat dlouho, ale jen pár dní. Nejsme závislí, jestli je všední den nebo víkend. (Na rozdíl od minulých stk.) Na čem jediném závislí jsme, kromě Božích milostí, to jsou: finance. Abychom měli na pohonné hmoty. (A případně na komponenty, kde zjistíme, že něco chybí nebo je třeba opravit.) Benzín ani nafta žel zase nejsou z nejlevnějších. A že dotyčné útulky, na kterých jsou právě tyto vozy zaparkovány, jsou od sebe dost daleko, výdaje už jen na pohonné hmoty nepatří a nebudou patřit zrovna k těm nejmenším. Jen za včera nám dluh vystoupal o 800 korun a dnes o další 2000. (A to jsme ještě ty vozy ani netankovali.)

Zítra, v neděli, máme před sebou dost dlouhou trasu, k otestování třetího vozidla. Je to odsud daleko. Budeme muset tankovat, tj. 3 000 korun jednu nádrž určitě. (A splatit ten dnešek a včerejšek.) Jestli k tomu přibudou ještě další výdaje, to se může vidět až na místě, po projetí dotyčného vozu. (Nejspíš rovnou dvou, které od sebe nejsou daleko.) Budeme tak nejspíš tankovat nejen jednu, ale částečně ještě jednu až dvě nádrže. (Dotankování cca 1500 korun, dvakrát.)

Je to opravdu moc důležité. Tím, jak některé vozy na útulcích (zatím) stojí, brzdy potřebují pravidelně rozhýbat a motor pořádně protočit. Cílem je udržovat tyto vozy v dobrém stavu, aby mohly pomáhat, až přijde jejich čas.

Prosíme vás, pomozte nám i s touto částí mariánské mise. Kromě důležitých testů těchto vozů o jejich dobré funkčnosti je to výborně využitý mezičas, kdy se, vzhledem k počasí (déšť a zima, někde i s trochou sněhu), na zahradě útulků ani pracovat nedá.

Prosíme o vaše laskavé modlitby a jestli trochu můžete, pomozte nám, prosím, s výše uvedenými výdaji také finančně. V současné době pracují banky i o víkendech, tedy uskutečňují finanční převody, na rozdíl ještě před pár lety, kdy tomu tak nebylo. Tento dříve ještě hendykep tak odpadá. Ať můžeme hned zítra, v neděli, brzy ráno vyjet. Cestu máme před sebou dlouhou.

Prosíme vás o vaši přízeň, zůstaňte nám, naší práci – misi, nakloněni i nadále, prosíme, v této zásadní chvíli, bez vás, vaší modlitební a ani finanční pomoci, nemůžeme dokončit toto důležité mariánské dílo. Teď, kdy už mnozí z vás nás vyhledáte, naši pomoc a budete přicházet i s vašimi rodinami, abyste našli bezpečí v našich útulcích posledního času, kvůli pronásledování, válečné vřavě, bio ID kartám s apokalyptickým čipem 666, státem vynucenému ďábelskému očkování, čipování, ztrátě zaměstnání, v nebezpečí státem svévolného odebírání dětí (!), epidemii, ztrátě přístřeší, popadání ekonomického systému, zrušení hotovosti, zavírání do detenčních lágrů (!), pouličnímu násilí, přírodním katastrofám apod. Jde to všechno hrozně rychle.

Prosíme vás, napněme všichni společně síly, teď, v této závěrečné fázi, tuto mariánskou misi musíme dovést do zdárného závěru. Mnoho duší i životů na ní závisí. (I těch vašich.) Prosíme, pomozte

Číslo účtu pro vaši finanční pomoc na výše popsané účely jsou – POZOR! TENTOKRÁT UŽ JEN MBANK :

670100-2215221088/6210 (mBank)

Děkujeme vám všem, kteří naši prosbu vyslyšíte a svým finančním příspěvkem na výše uvedený účet umožníte zdárné dokončení této mise Mariánského společenství

SVATÉ PRAŽSKÉ JEZULÁTKO, PROSÍME TĚ, VYSLYŠ NÁS

SVATÝ VÁCLAVE, SVATÝ ALEXANDŘE JERUZALÉMSKÝ, SVATÝ MIKULÁŠI, SVATÝ PALMATIE, svatý Zeno, svatý Spyridone, svatá Filoménko, orodujte za nás

Děkujeme vám všem, kteří pomůžete

Prosíme o vaše modlitby. Děkujeme

S nadějí se modlíme

Pán Ježíš vás žehnej +++

Vaše Mariánské společenství

Na brzkou shledanou na útulcích posledního času Mariánského společenství

Panno Maria Sedmibolestná, Svatá Tváři Pána Ježíše, svatý Josefe, svatá Anno, svatý Petře a Pavle, svatý otče Benedikte XVI., svatý Ondřeji, svatý Matouši, svatí apoštolé, svatý Cyrile a Metoději, svatý Gorazde, svatý Naume, svatý Sávo, svatý Klimente, svatý Angeláre, svatý Václave, svatý Mikuláši, svatý Spyridone, svatý Zeno, svatý Palmatie, svatá Paraskévo, svatý Nuno od Panny Marie, svatý Gonzale z Lagosu, svatá Eufemie, svatý Vincente ze Zaragozy, svatý Vincente z Albufeiry, svatá Viktorie, svatá Františko Římská, svatá Krescentio Hoessová, svatý Zeno, svatí Archandělé Michaeli, Rafaeli a Gabrieli, svatý otče Pio, blahoslavená Marie Restituto Kafková, svatá Anetko, svatá Theodoriko, svatý Guntrame, svatý Augustine, svatá Kateřino, blahoslavený Karle, svatá Ludmilo, svatá Anežko Česká, svatá Zdislavo, svatý Jene Nepomucký, svatý Tadeáši, svatý Ivane, blahoslavený Lechu, svatý Hugo, svatá Hildegardo z Bingen, svatá Balbíno, svatý Mořici a jeho druhové, svatý Atanasie, svatý Eusebie, svatý Klemente, svatý Dominiku, svatý Ivane Rilský, svatá Felicito, svatá Maria Felixo, svatá Juliáno, svatá Filoménko, svatý Antoníne z Padovy, svatý Jeronýme, svatý Judo Tadeáši, svatý Prokope, svatý Alexandře Jeruzalémský, svatý otče Scaletti, svatý otče Farine, svatý otče Crene, svatý otče Banti, svatý otče Michale, svatá Aničko, svatá Zdislavěnko a všichni naši přímluvci v Nebi, orodujte za nás!