GENOCIDA JEŠTĚ NEVYVRCHOLILA. TO JI TEPRVE ČEKÁ :-(


Popredný virológ tvrdí, že očkovaným bezprostredne hrozí kríza úmrtí, ktorá spôsobí chaos a spoločenský kolaps

04/04/2024 autor: redakcia 

Popredný virológ tvrdí, že očkovaným bezprostredne hrozí kríza úmrtí, ktorá spôsobí chaos a spoločenský kolaps

(Niamh Harissová, The People’s Voice) Popredný belgický virológ Dr. Geert Vanden Bossche varoval, že bezprostredne hrozí „masívne cunami“ chorôb a úmrtí medzi tými, ktorí boli „zaočkovaní“ proti covidu.

Varoval tiež, že táto nová zdravotná kríza môže spôsobiť kolaps nemocníc a vyvolať finančný, ekonomický a sociálny chaos.

Podľa Bosscheho je nad slnko jasné, že keď sa to začne, potom nemocnice skolabujú. A to bude znamenať aj chaos vo všetkých ostatných vrstvách spoločnosti – finančných, ekonomických, sociálnych, atď. Kolaps bude úplný.

Stránka InfoWars uvádza:

V podcaste KunstlerCast odvysielanom minulý piatok Bossche povedal, že to, čo predpovedá, je masívne, skutočne masívne tsunami chorôb a úmrtí medzi vysoko zaočkovanou populáciou s narušeným imunitným systémom.

„Uvidíte, čo sa stane v nasledujúcich týždňoch. Objavuje sa stále viac a viac prípadov vážneho „dlhého covidu“.

Tieto prípady začnú nahrádzať nárast rakoviny. Momentálne sa nachádzame v chronickej fáze, ktorá prerastie do hyperakútnej fázy obrovskou, skutočne obrovskou vlnou.

Študujem to už štyri roky. Viem o čom hovorím. Som pravdepodobne jediný človek, pri všetkej skromnosti, rozumejúci imunológii, ktorá za tým stojí,“ povedal Bossche.bezprostredná. Po tejto kríze budeme musieť vybudovať úplne nový svet. Je nad slnko jasné, že keď to začne, naše nemocnice sa zrútia. A to znamená, že chaos vo všetkých ostatných vrstvách spoločnosti – finančných, ekonomických, sociálnych, atď. – bude úplný.

To je obraz, ktorý veľmi jasne predpovedám. Je pre mňa veľmi zvláštne robiť takéto vyhlásenia, ale neskrývam ich, pretože som na dvesto percent presvedčený, že sa to stane,“ dodal.

Dr. Bossche vysvetlil, že gigantické globálne následky očkovacej kampane experimentálnymi látkami proti covidu znemožnia utajenie zrýchľujúcej sa chorobnosti a úmrtí.

„Ak spáchate chybu alebo dokonca zločin vo veľmi malom rozsahu, môžete to skryť,“ povedal.

„Videl som, ako sa to stalo pri očkovaní proti ebole v Afrike pred niekoľkými rokmi. Ak to však urobíte vo veľmi veľkom meradle, ako napríklad to, čo sa stalo s touto hromadnou očkovacou kampaňou proti covidu, potom pravda vyjde na povrch. 

A tí, ktorí spáchali tieto zločiny, ktorí klamali ľuďom, ktorí sa nestarali o zdravie a bezpečnosť ľudí, budú tvrdo, veľmi tvrdo potrestaní.

Ak by títo ľudia teraz vyšli von a povedali: „Áno, počkajte chvíľu, urobili sme nejaké chyby, nebolo to v poriadku, musíme to napraviť, musíme prehodnotiť svoj názor,“ tak týchto ľudí ukameňujú v uliciach.

Môžu už len dúfať, že sa stane niečo, čo odvedie pozornosť od tohto problému, ale majú to márne. Pravda vyjde na povrch. Toto bol rozsiahly experiment na samotnej ľudskej populácii. Bude to niečo, čo sa zapíše do histórie po mnoho ďalších generácií.“

Dr. Bossche radí očkovaným jednotlivcom, že najlepší spôsob, ako chrániť svoj citlivý imunitný systém, je vyhnúť sa opätovnému nakazeniu covidom.

„Čo môžem poradiť všetkým očkovaným ľuďom: Musíte sa vyhnúť reinfekcii. Za túto prichádzajúcu krízu bude zodpovedná reinfekcia očkovaných ľudí. Jediná vec, ktorú môžete urobiť – je to veľmi jednoduché – je užívať antivirotiká,“ povedal.

„Jediný rozdiel je v tom, že nebudete môcť čakať s užívaním antivírusových liekov, kým začnete mať príznaky. Hneď ako uvidíte v jednej z iných krajín alebo v jednom z iných štátov v Spojených štátoch amerických, že počet hospitalizácií rýchlo stúpa, musíte profylakticky užívať antivirotiká, nie čakať, kým budete mať nejaké príznaky,“ pokračoval Bossche.

„Som teraz v Belgicku. Ak to začne v USA alebo v Izraeli či vo Veľkej Británii, stavím sa s vami, že v priebehu niekoľkých dní uvidíte rovnaký scenár v mnohých ďaších vysoko zaočkovaných krajinách,“ dodal.

James Kunstler špekuluje, že Bosscheho predpovede, ak sa splnia, by mohli slúžiť ako zámienka pre ohlasovanú „chorobu X“, ktorá má potenciál zvrátiť nielen voľby v roku 2024, ale aj ďalšie voľby na celom svete.

Ak sa scenár Dr. Vanden Bosscheho naplní, „hyperakútna covidová kríza“ sa pretne s voľbami amerického prezidenta v roku 2024, a to nielen v USA.

Od vlády Joea Bidena je možné očakávať všetko, vrátane nejakej extrémnej despotickej hystérie.

Určite sa pokúsia spustiť svoju lesť  s názvom „choroba X“. Ale už stratili dôveru ľudí vlastných krajín, proti ktorým viedli vojnu počas covidovej pandémie. Očakávajte preto odpor medzi ne-chorými. Už viac nedovolíme na seba znova naložiť žiadne útrapy!

Autor: Niamh Harissová, Zdroj: thepeoplesvoice.tv, Spracoval: Badatel.net

Súvisiace články

Zdroj: https://www.badatel.net/popredny-virolog-tvrdi-ze-ockovanym-bezprostredne-hrozi-kriza-umrti-ktora-sposobi-chaos-a-spolocensky-kolaps/