VYHLAŠUJI NA DNES, 24.8.2021, VEČERNÍ A NOČNÍ MODLITEBNÍ KAMPAŇ, ZA ZNIČENÍ PEKELNÉHO HADA!


Vážení čtenáři, modlitebníci, podporovatelé, přátelé,

před chvílí událo se zjevení Panny Marie! Halelujah!

Naše Nebeská Maminka nám řekla, že ještě dnes se sem vrátí had, aby se nasytil, aby pak pokračoval do Dhermi. Zeptala jsem se naší Nebeské Maminky, jak ho můžeme zničit! Panna Maria mi odpověděla, že se máme modlit, že máme mít (modlit se) modlitební kampaň, že máme mít noční modlitební kampaň za zničení hada!

Had je vyvolán ze samých útrob pekla, jak také ve zjevení řekla nám Panna Maria! (pozn. neplést se satanem, toto je had, stvůra předevčírem satanisty vyvolaná z pekla. 😦 )

Prosíme vás, přidejte se dnes večer a v noci k naší modlitební kampani za zničení tohoto pekelného hada! Můžete se přidat svým vlastním výběrem silných modliteb nebo se nechat inspirovat naší modlitební kampaní, zde:

DENNÍ MODLITEBNÍ KAMPAŇ Mariánského společenství JEŽÍŠ LIDSTVU, 1.8.-1.9.2021, NA ÚMYSLY…

BŮH OTEC JE TAK ÚŽASNĚ DOBRÝ! Je to určitě na vyprošení naší Nebeské Maminky! Tato příležitost! AVE MARIA! Že máme ještě dnes, že jsme dostali ještě dnes tuto možnost, zničit modlitbami tohoto z útrob pekel vyvolaného hada! Který se už včera tu nasytil, 33 lidmi 😦 . Dnes má pokračovat v sycení – a pak se má vydat k pobřeží Dhermi a poté k pobřeží Chorvatska, jak nám ve zjevení řekla Panna Maria, aby tam požíral lidi, že bude růst. (Teď má devět metrů.)

Škoda každého života! Každé duše! A k tomu, Boží nepřátelé moc dobře vědí, že my do Chorvatska už nemůžeme! Abychom ho zničili, stejně jako před šesti lety tam.

Bůh Otec je tak neskutečně dobrý, že nám dal ještě dnes tuto příležitost hada zničit! Když se nám to nepovedlo předevčírem, dokonce i včera jsme propásli příležitost 😦 Nesla jsem to tak těžce, ani se mi už nechtělo do psaní takového blogu, zase špatné zprávy 😦 Dnešní večerní zjevení Panny Marie mi však vlilo převelikou naději! Ne, dnes už nesmíme selhat! Máme poslední možnost! Prosíme vás, modlete se dnešní večer s námi a kdo z vás můžete, i v noci, my musíme se modlit nepřetržitě až do půl šesté do rána, abychom zvítězili! Modlete se i za to, prosíme, abychom to zvládli! Abychom při modlitbách neusnuli!

My nevíme, proč se hadovi nepodařilo už dnes být v Dhermi. Ale myslela jsem si, když jsme se ani dnes neměli k odjezdu odsud, že to bude nějaký takový důvod. A hle, je to. Buď satanisti kalkulovali, že logicky bychom se už přesunuli do Dhermi, když tam má být jeho další zastávka, tak by lstí udělali, že by v noci připlul zase sem, pomstít se za naše modlitby tu! (Jsou tu dnes proti nám veliké útoky na naše životy. Bratr Palmatius našel mezi batohem štíra nejjedovatějšího! Při jeho uštknutí člověk umírá na srdeční zástavu! Zajímavé je, že je z Afriky nebo z Asie, ale na Balkáně nemá své místo. Zajímavé, že?) Nebo had narazil na překážku posunout se dál, danou Bohem Otcem, Pannou Marií, a tak by se dnes v noci vrátil zase sem, kde už ale ty festivalové hnusoty skončily, aby, nasycením z lidí (!), posílil a překážku posunout se dál mohl tak probít.

Dnes večer a v noci se tedy spojíme v modlitbách, ve večerní a noční modlitební kampani s vámi, za ZNIČENÍ PEKELNÉHO HADA!

DĚKUJEME VÁM!

PÁN JEŽÍŠ VÁS ŽEHNEJ +++

Panna Maria z Dhermi nechť nás i vás mocně žehná a vyprosí nám i vám modlitebníkům všechny pro dnešní večerní a noční modlitební kampaň za zničení hada potřebné milosti

SVATÉ PRAŽSKÉ JEZULÁTKO, PROSÍME TĚ, VYSLYŠ NÁS!

PANNO MARIA Z DHERMI, ORODUJ ZA NÁS!

SVATÝ GORAZDE, SVATÁ PARASKÉVO, SVATÝ PALMATIE, SVATÝ BARTOLOMĚJI, ORODUJTE ZA NÁS!

Děkujeme vám, kteří se v dobré vůli k dnešní modlitební kampani za zničení hada přidáte!

Pán Ježíš žehnej vás a vaše rodiny +++

Vaše Mariánské společenství

Panno Maria Sedmibolestná, PRAŽSKÉ JEZULÁTKO, Svatý Josefe, svatý Petře a Pavle, svatý Cyrile a Metoději , svatý Gorazde, svatý Naume, svatý Sávo, svatý Klimente, svatý Angeláre, svatý Palmatie, svatá Paraskévo, svatý svatá Anežko Česká, svatí Archandělé Michaeli, Rafaeli a Gabrieli, svatý Václave, svatá Anetko, svatá Theodoriko, svatý Guntrame, svatý Augustine, svatá Kateřino, blahoslavený Karle, svatý Mikuláši, svatý Václave, svatá Anežko, svatá Zdislavo, svatý Jene Nepomucký, svatá Ludmilo, svatý Tadeáši, svatý Ivane, svatý Hugo, svatá Hildegardo z Bingen, svatá Balbíno, svatý Mořici a jeho druhové, svatý Atanasie, svatý Eusebie, svatý Klemente, svatý Dominiku, svatý Ivane Rilský, svatá Felicito, svatá Maria Felixo, svatá Juliáno, svatá Filoménko, svatý Antoníne z Padovy, svatý Jeronýme, svatý Judo Tadeáši, svatý Prokope, svatý Alexandře Jeruzalémský, svatý otče Scaletti, svatý otče Farine, svatý otče Michale a všichni naši přímluvci v Nebi, orodujte za nás!