Robert F. Kennedy důrazně varuje před covidím očkováním!! Ani jemu nebudete věřit??


Robert F. Kennedy Jr. dôrazne varuje pred očkovaním proti COVID-19

(bestnewshere.com) – Synovec bývalého amerického prezidenta Johna F. Kennedyho nedávno vydal verejné vyhlásenie, nabádajúce všetkých ľudí, aby dobre zvážili, či sa dajú zaočkovať proti ochoreniu COVID-19.

Dôvodom je podľa neho fakt, že tieto vakcíny obsahujú nedostatočne testovanú novú technológiu, známu ako mRNA, ktorej dlhodobé vedľajšie účinky nie sú úplne známe.

Tým, ktorí ju dostanú, mRNA priamo zasahuje do ich genetického materiálu, veľmi podobne tomu, čo sa deje, keď „vedci“ geneticky upravujú (GMO) potravinárske plodiny, ako sú sója či kukurica, aby ich spravili odolnými proti hmyzu či suchu.

„Tento zásah je možné prirovnať ku geneticky upraveným potravinám, ktoré sú tiež veľmi kontroverzné,“ hovorí Kennedy.

Na rozdiel od všetkých ostatných vakcín, ktoré nemusia nevyhnutne spôsobovať trvalé genetické poškodenie, genetické poškodenie mRNA vakcínou môže byť „nezvratné a nenapraviteľné,“ uvádza Kennedy.

„Hoci médiá a politici problém v súčasnosti bagatelizujú a kvôli návratu k normálnosti dokonca nerozumne volajú po novom druhu vakcíny, toto očkovanie je problematické nielen čo sa týka zdravia, smrtnosti a etiky, ale aj čo sa týka genetického poškodenia,“ dodáva Kennedy.

Kennedy: vakcíny proti ochoreniu COVID-19 sú „zločinom proti ľudstvu”

Na rozdiel od starších vakcín, z ktorých mnohé sa dajú teoreticky„detoxikovať“, mRNA vakcíny môžu žiť v tele naveky. Povedané inak, ak spôsobia poškodenie, to je potenciálne trvalé.

„S dôsledkami budete musieť žiť, pretože sa už nebudete schopní vyliečiť len odstránením toxínov z tela,“ vysvetľuje Kennedy, prirovnávajúc genetické poškodenie k typu, ktoré spôsobuje Downov syndróm alebo cystickú fibrózu.

mRNA je takmer ako stále bežiaci vakcínový „stroj“, opakovane očkujúci človeka po celý zvyšok jeho života. Z tohto dôvodu nejestvuje žiadny spôsob, ako „napraviť“ či „liečiť“ akékoľvek vzniknuté problémy.

„Jasne to znamená: Ak sa po očkovaní mRNA vakcínou prejaví nejaký očkovací symptóm, ja ani žiadny iný terapeut vám nebudeme schopní pomôcť, pretože poškodenie spôsobené týmto očkovaním bude geneticky nezvratné,“ varuje Kennedy.

Prirovnanie k holokaustu

Od čias skutočného holocaustu (počas Druhej svetovej vojny) nebolo v mene „verejného zdravia“ na svet uvalené také zlo.

Kennedy tvrdí, že vakcíny proti ochoreniu COVID-19 nielenže nie sú bezpečné, ale predstavujú aj „zločin proti ľudstvu, akého sa takým závažným spôsobom nikto v histórii nedopustil.“

„Ako povedal skúsený lekár Dr. Wolfgang Wodarg: V skutočnosti by táto ´sľubná vakcína´ mala byť pre drvivú väčšinu ľudí zakázaná, lebo je geneticky upravená!“

Inými slovami, zaočkovať sa proti ochoreniu COVID-19 znamená, že sa človek môže stať GMO zombie, bez akejkoľvek možnosti vrátiť sa k svojmu starému ja. Do veľkej miery to znie ako znak šelmy z knihy Zjavení, nemyslíte?

V minulosti Kennedy, považovaný mnohými za najlepšieho z Kennedyovcov, varoval, že dosť zlé sú aj tradičné vakcíny, spôsobujúce vážne poškodenia mozgu, ktorú sú u mnohých nezvratné. A vakcíny proti novému koronavírusu spôsobujúceho ochorenie COVID-19 sú podľa neho ďaleko horšie, a preto je potrebné si veľmi dobre zvážiť, či sa dať nimi zaočkovať.

„Preštudujte si históriu očkovania počnúc Jennerom, Pasteurom až po Polka,“ napísal jeden komentujúci na Strange Sounds.

„Nie je žiadny dôkaz, že robia niečo iné, než že vás zaočkujú (v najlepšom prípade) časťou vírusu.“

„Vírus je jednoducho kus DNA alebo RNA a keďže NIE JE bunkovou formou života, nie je deaktivovaný ani mŕtvy,“
 dodal ten istý komentujúci.

„Podľa teórie potrebujete formovať či cvičiť svoj imunitný systém. Chyba. Súčasná medicína by sa dala jednoducho opísať filmom Frankenstein.“

Poznámka redakcie

Od rôznych „overovateľov faktov (fack-checkerov)“ alebo „bojovníkov proti dezinformáciam“ budete často počúvať dve veci.

Prvou z nich je, že mRNA nemení genetiku človeka, lebo sa nezapisuje do ľudského DNA. Najnovšie výskumy však ukázali, že pomocou enzýmov „reverznej transkriptázy“ to možné je.

Ak k tomu dôjde, stane sa vakcínová mRNA trvalou súčasťou vášho genómu a telo potom môže produkovať hrotové proteíny teoreticky aj celý zvyšok vášho života. Dokonca sa tieto gény môžu preniesť aj na vaše potomstvo.

Druhou vecou, s ktorou títo propagandistickí „overovatelia faktov“ často narábajú, je tvrdenie, že mRNA v tele vydrží len pár dní, a potom ju telo rozloží, takže nemožno hovoriť o jej dlhodobom alebo trvalom pôsobení.

To by však platilo pre klasickú mRNA, ktorá je pomerne nestabilná a telo ju relatívne rýchlo rozkladá. Avšak mRNA nachádzajúca sa vo vakcínach je syntetická a (ako potvrdil aj bývalý hlavný vedec Pfizeru Dr. Yeadon) bola špeciálne upravovaná tak, aby bola trvácnejšia.

Ako veľmi trvácnejšia? To sa bohužiaľ doteraz presne nevie.

Zdroje: bestnewshere.comnews-medical.net

Zdroj: https://gloria.tv/post/6xDaW2kePHFH2rZPDYR2pvu3B