Plošné testování vašich dětí ve škole. Obrovské dilema! Jak to (aspoň přechodně) vyřešit??


5 tipů pro rodiče náročných dětí | MÁMA A JÁ

Drazí rodiče,

protože jste mnozí z vás zmatení a bezradní, co nyní dělat, ohledně plošného testování vašich dětí ve školách a obracíte se na mě s prosbou o řešení, chci vám tímto způsobem napsat veřejný dopis, jako odpověd na vaše dilema?

Situace je vážná, to víme snad všichni. Já vám mohu doporučit, co bych dělala já na vašem místě, a to je: nenechala bych dítě testovat, žádným způsobem. Ostatně, právní řád České republiky stále ještě stojí na naší straně a právě toho bych k této chvíli využila. Za cenu, že by se to řešilo s policií, právníkem, třeba i soudy. POVINNÁ ŠKOLNÍ DOCHÁZKA V ČESKÉ REPUBLICE JE NEPODMÍNĚNÁ! To, že dítě navštěvuje školu, nelze podmiňovat ničím, a už vůbec ne nějakými testy!

Ano, jsem bojovnice.

Chápu, že ne každý z vás je bojovník první linie. Napíši vám teď tady „řešení“ jedné naší členky. Nedoporučuji vám to takto plošně, protože toto řešení má mnoho úskalí a možností nahodilých nebezpečných situací pro vaše dítě. Toto řešení je na hraně. A tak je třeba k tomu přistupovat.

Naše kolegyně současné testování dětí ve školách tedy řeší takto: Při testu svého dítěte ve škole je osobně přítomná. Donese si svůj vlastní koupený slinný test z lékárny (hodnota cca. 80 korun) a tím je její dítě, za její stálé přítomnosti, testováno. Nedovoluje, aby se její dítě jakkoli testu dotýkalo. Dítě vyplivne slinu. Nic vnějšího, žádné kloktadlo ani nic jiného, natož testovací tyčku, do sebe dítě nepřijímá! Slina je testována vně dítěte.

Je připravena i na to, jestliže by test vyšel pozitivní. Má předem zjištěno testovací centrum, kde testují PCR TESTEM TAKÉ SLINNÝM! (Protože, jak jistě víte, v případě pozitivity je vaše dítě posláno na PCR testy.) To znamená: žádné vrážení testovacích tyček do nosohltanu nebo krku! Žádné kloktání. Testovaný v centru vyplivne slinu, která je vně těla testovaného otestována. Tento test ovšem není zdarma, je zpoplatněn výší 1 500 korun za jeden test.

Jestliže se rozhodnete pro toto „řešení“, musíte si předem zjistit, zda vůbec byste mohli mít tuto možnost tohoto PCR testování vně vašeho těla ve vašem okolí. Rozhodně ne každé testovací centrum nabízí tuto možnost!

Když byste zjistili, protože žijete v malé obci nebo na malém městě, že nemáte tuto možnost PCR testů vně vašeho těla nebo byste si nemohli dovolit, v případě pozitvity vašeho dítěte, vydat za test 1500 korun, PAK NA TOTO „ŘEŠENÍ“ ÚPLNĚ ZAPOMEŇTE, NENÍ PRO VÁS!

Protože musíte mít stále na paměti: vaše dítě nesmí žádným způsobem přijít do styku s testovací štětičkou, roztokem či jakoukoli ingrediencí testů, ani pokožkou, natož pak aby dítěti kdokoli zaryl do jeho krku nebo nosu testovací tyčku!

Informujte se u ředitele školy, jaké jsou možnosti individuální výuky vašeho dítěte doma. Spojte se s ministerstvem školství, jaké máte podniknout kroky, abyste mohli své dítě učit doma. Všechno chtějte písemně.

Je třeba podat žádost o domácí výuku vašeho dítěte. Rozhodně tuto mezní situaci neřešte tak, abyste zkrátka přestali své dítě do školy posílat, protože to by na vás klekla sociálka, aby vám odebrala dítě, kvůli zanedbání výchovy kvůli Ústavou ČR dané povinné školní docházce.

Jestliže přesto přestanete své dítě do školy posílat, pak jedině proto, že ředitel školy brání vstupu vašemu dítěti na území školy a to pak chtějte od ředitele písemně.

Pozor, všichni se pohybujeme v nebezpečné zóně.

Bojujte za své děti!

Proste Matku Boží o pomoc.

Vaše Mariánské společenství

p.s. OD MAMINKY, JEDNÉ NAŠÍ ČLENKY: Domoškola (vygooglujte si) – pod tÍmto heslem lze najit vše o domacím vzděláváni, zatím jsem neměla čas pročíst.
 
Na facebooku jsou tyto fb skupiny, kde si rodiče radí a sdružují se. Nejvíce lidí je na – Na děti nám nesahejte, 21 tisíc členů, nejvíc doporučuji, nejaktivnější fb skupina, hodně diskuzí…                                                                                    Dále: – Děti do škol/školek bez testů a roušek, 10 tis. členů.                                                                                                 – Vraťme děti do škol, 8 tis. členů                                                                                                                    – Děti zpátky do školy, 1,5 tis. členů
 
Zdravé forum.cz nebo jsou i na facebooku, hodně právni a fakticke názory od lékařů, virologů, epidemiologů se zdravým názorem na covid, kteří jsou veřejně označováni/ostuzováni jako dezinformátoři, přitom se jedná o uznávané profesory, Csc,docenty. Jsou i na facebooku.
                                                                                                                        Pán žehnej ….