K zednoČaputové se přidává zedno: Matovič! Bůh buď milostiv Slovensku…:-(


MĚŘÍ TEPLOTU KVŮLI KORONAVIRU, NEBO LIDEM STARTUJÍ ČIPY??!! ANEB KDYŽ MATOVIČ NAPLŇOVAL SPORTOVNÍ HALU LIDMI Z ULICE PO SVÉM VOLEBNÍM „VÍTĚZSTVÍ“!

Že na Slovensku „vyhrála“ včerejší parlamentní volby sametová revoluce 2.0., nelze mít pochyb. Vždyť nasazená figurka zednoglobalistů, NWO vodičů, Igor Matovič, se hned taky po uzavření volebních místností hlásila ke Kňažkovi, slovenskému „Havlovi“ z 89. Ani jeho všudypřítomné satanistické „véčko“ nelze přehlédnout…

Bůh buď milostiv Slovensku, protože jde o absolutní pokus vykopnout všechno křesťanské a národní ze slovenského parlamentu! Proto ten humbuk porazit Fica i Kotlebu.

Sice ti volby vyhráli a s přehledem by sestavili koalici bez zednářů, jinými slovy: liberálů, vždyť taky zednosatanisti měli v noci obrovský alarm, aby se jim patřičně podařilo upravit výsledky voleb tak, jak chtěli: s výhrou (z)Matoviče.

Čti, zde: https://petrabostlova.wordpress.com/2020/03/01/alarm-satanisti-se-chystaji-zfalsovat-vysledky-voleb-pritom-vyhral-kotleba/

Ano, jméno Matovič na něj sedí. Společnost opravdu mate. A zmatek bude čím dál větší, než neudeří Pán. A On už brzy udeří. Za hříchy lidstva. Pýcha člověka bude poražena na kolena.

ms