DOKUD NEBUDE ZAKOUPEN ÚTULEK SVATÉHO ONDŘEJE, BUDE HOŘET. :-( ŽEL!


Už dva požáry, které od včerejška řádí po světě, mají co dočinění s (nesplněnými) úkoly  Mariánského společenství. 😦 Žel!

 

Včera ráno vypukl zničující požár v Malibu, obrovských rozměrů (!) – se 157 000 evakuovanými (!) a s pěti mrtvými (!), a to jen přiznaných (!), čti v článku dole.

…A včera večer se k tomu přidal požár v pražských Vysočanech! 😦 Trumpolinového centra. (článek níže)

 

Zatímco Američané oběti přiznávají, Češi nikoli. Ne že by nejspíš hodlali zatajovat, ale že možná, oficiálně, ani nevědí. Oheň totiž vznikl na místě dětských obětí satanistů! Je to obětování Satanovi žehem 😦 .

 

A jak s tím souvisíme my, Mariánské společenství? Oba požáry vznikly totiž jako přímá reakce na to, že stále ještě nemáme zakoupený útulek svatého Ondřeje! Ano, slyšíte dobře. 😦

To jsou naše informace. A ty také jsou, že bude hořet, dokud útulek nebude zakoupen!

 

Jak víte, tento útulek se snažíme koupit už od raného jara. Někdy v červnu už byl připraven ke koupi, my však stále na něj neměli peníze. Ať jsem se snažila jakkoli, stále se mi nedařilo obnos sehnat. Jedná se o 120 000 korun.

Což jak na útulek, tak na vydání Mar.spol., to není zase až tak částka vysoká. Přesto se mi ji nedařilo sehnat! Tlaky od satanistů jsou čím dál tím větší.

 

Až přišlo zjevení Nebeské Rodiny, někdy v srpnu. V něm bylo, že v září musíme útulek koupit. Usilovala jsem proto ještě víc o to, sehnat patřičný obnos. Marně. 😦 Všichni vy, které jsem, kromě výzev na blogu, v září už napřímo oslovila, jste nám odmítli v tom pomoci. Žel, ačkoli by vás to, dle mého návrhu, jak jsem Vám jej podala, prakticky nestálo ani korunu. 😦

 

Minulou sobotu, na svátek Neposkvrněného Srdce Panny Marie, přišlo další zjevení. Zjevil se, jako mučedník usmrcený, otec kardinál Caffara. Řekl nám také, že to, že padla Praha (viz komunální volby na začátku října), je právě následek, že ještě stále nemáme útulek svatého Ondřeje! A že jestli ho nekoupíme, padne Praha úplně!

Naše Nebeská Rodina k tomuto poselství dala mi také z Ducha Svatého návod, jak přece jen dosáhnout na patřičný obnos. Začala jsem v tom hned tak činit.

 

Tím, že ty tlaky od satanistů na nás jsou čím dál větší, a tedy také, abychom poslední útulek, který máme pro Mar.spol. pořídit, nemohli koupit, satanisti vyvíjeli tak ohromný tlak, že se celá transakce neuvěřitelně zdržovala. Až tak, že ve středu už mi bylo jasné, že musíme nalézt, milostí Boží, alternativu, nebo sice peníze touto cestou seženeme, ale POZDĚ!

Jala jsem se hned ve středu tak činit. Opět však: nevyšlo!

Ve čtvrtek ráno jsem už však konstatovala: dnes částku seženeme!

A ano, zásahem Pána Ježíše se tak také stalo! Halelujah!

Byl to rychlý chvat, satanisti měli proto obrovský alarm. Hned začali dělat pikle. Obrovský protitlak. S penězi jsem se opravdu vrátila. Avšak: je sobota, a my útulek stále zakoupený nemáme! Přitom jsme ho měli jet koupit ještě v ten čtvrtek! Satanisti nám totiž, lstí, jak jinak, ty peníze téměř z rukou sebrali a zabrali! A drží je doposud.

Ano, slyšíte dobře. Nemohou je sice na nic použít, jak jsou naše informace, protože já je zasvětila Panně Marii z Dhermi, hned, jakmile jsem je musela pustit z rukou a na zakoupení útulku. Přesto je však mají a, aspoň, tedy zadržují!

 

Prosím, modlete se spolu s námi, ať je musí hned pustit zpátky, nám vrátit (!), vydat, ať útulek můžeme bezprostředně koupit!

 

Jsou to obrovské tlaky od satanistů, abychom nemohli útulek koupit. Vždyť kvůli tomu na nás satanisti také koncem října nasadili tu satanistku Danu, právě proto, aby tuto koupi zhatila a útulek koupila sama! Samozřejmě pro satanisty! Bylo a je stále její od satanistů pověření.

 

Prosím, modlete se.

 

Petra Bostlová, představená Mariánského společenství

 

Hasiči bojují s požárem trampolínového centra v Praze

Požár trampolínového centra pohledem z Kbelské ulice. (Video: Miloš Černý)

V pražských Vysočanech dnes večer hořelo uzavřené trampolínové centrum. Plameny už se hasičům podařilo dostat pod kontrolu. Stále ale hrozí pád jedné ze zdí budovy, na které se propadla střecha. Zásah hasičů proto bude trvat do sobotních ranních hodin, uvedl jejich mluvčí Martin Kavka. Podle záchranné služby nebyl při požáru nikdo zraněn. Předběžné odhad škod se pohybují v desítkách milionů korun.

Článek

Ve Vysočanech hasiči bojují s požárem trampolínového centra Freestyle Kolbenka. Plameny jsou ve vnitřní části haly o rozměrech 30×20 metrů. Hasiči zasahují v dýchací technice a pomocí několika C proudů. O požáru informovali hasiči okolo půl deváté.

Na místě je šest profesionálních a pět dobrovolných jednotek. „Byly zřízeny čtyři bojové úseky, hasíme ze čtyř výškových technik, hasební práce probíhají z vnějšku budovy,“ informovali pražští hasiči na twitteru. Podle nich se zřítil strop haly. Požár zatím není pod kontrolou.

„Na místě  byl proveden monitoring ovzduší s negativním výsledkem. Zatím není potřeba provádět žádné opatření, i nadále průběžně okolí monitorujeme,“ uvedli hasiči.

Embedded video

A DALŠÍ POŽÁR!

V Kalifornii vyhlásili výjimečný stav, oheň z domovů vyhnal 157 tisíc lidí

Kvůli požáru lesa Wolsley, který dosud sežehl 20 domů, byla v pátek nařízená povinná evakuace přímořského města Malibu západně od Los Angeles, kde žije asi 13 000 lidí. Oheň v pátek ráno překročil pobřežní výpadovku 101 a rozšířil se do hor Santa Moniky. Kvůli třem požárům opustilo své domovy už 157 000 obyvatel, uvedl úřad guvernéra. Obětí na životech je zatím pět.

 

Požár v okrese Ventura sestupují po svahu hor Santa Monika k Malibu

Požár v okrese Ventura sestupují po svahu hor Santa Monika k Malibu

FOTO: Marcio Jose Sanchez, ČTK/AP

Včera 16:55 – Los Angeles
(Aktualizováno: Včera 20:53 )

Šéf úřadu guvernéra pro krizové situace Mark Ghilarducci uvedl, že rozsah škod je podle něj neuvěřitelný a oheň si vyžádal neupřesněný počet mrtvých a zraněných. Později bylo uvedeno, že obětí je nejméně pět. Těla byla nalezena ve shořelých autech.

Kancelář guvernéra vyhlásila v pátek výjimečný stav v okresech Ventura Los Angeles a požádala o pomoc federální vládu. Udělala to několik hodin po nařízené evakuaci jižní části Malibu.

„Bezprostřední hrozba!” napsali na Twitteru hasiči z okresu Los Angeles, pod které Malibu spadá. Podle hasičů požár směřuje od hor Santy Monica k oceánu.

Evakuovat se mají všichni obyvatelé jižně od výpadovky 101.

Požár v okrese Ventura u Newbury Park postupuje po svahu hor dolů k pobřeží.

Požár lesa v okrese Ventura

Požár lesa v okrese Ventura

FOTO: Marcio Jose Sanchez, ČTK/AP

Luxusní Malibu se táhne podél 35 kilometrů dlouhého pobřeží Tichého oceánu, kde se nachází řada pláží.

V některých částech Los Angeles je doporučena evakuace kvůli požáru lese Wolsley, který ohrožuje Malibu , ale není povinná. I tak ale  kvůli požárům odjelo 75 000 lidí, uvedla televize FoxNews.

Úřad guvernéra uvedl, že celkem opustilo kvůli třem požárům své domovy 157 000 lidí. Nejhorší je požár v severní Kalifornii u Chica. Okres Butte muselo opustit 40 000 lidí, poničena byla část 26tisícového města Paradiso ležího asi 130 km severně od Sacramenta.

Hasičí v Los Angeles se potýkají ještě s dalšími požáry. Hoří za zoo u Griffithova parku

zDROJ: https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/488733-v-kalifornii-vyhlasili-vyjimecny-stav-ohen-z-domovu-vyhnal-157-tisic-lidi.html