ZJEVENÍ PANNY MARIE: FÁTIMA 2017!


Zjevení Panny Marie Fatimské (!), 14.9.2017, před 1 hod odpolední:

„Mé milované děti,

konejte ve svých domech hostinu ke cti Boha Otce a Jeho Jednorozeného Syna Božího.

Oslavte a modlete se za pokračování zázraku smíření. (zřejmě myšlen zázrak na papeži Františkovi, kdy mu v tyto dny byla vrácena duše a vyhnán z něj démon! Máme se za něj modlit!)

Modlete se za Matku Církev a Její očištění, by se obrátili nečistí duchem (nečistého ducha) k Duchu Svatému.

K Mariánskému společenství:

Vytrvejte a konejte dále laické mše svaté, které vede Můj milovaný Syn. (Pán Ježíš!)

Zakupte monstranci (pozn. Panna Maria použila jiný termín, ale vizionáři bylo zřejmé, že Panna Maria myslí právě monstranci, nejlépe starou, ne novou)

Od této chvíle se nebojte přijímat v kostele, Bůh Otec svaté přijímání promění a očistí.

Následovalo osobní poučení pro jednoho z nás (o jídle)

Bůh Otec rozhodl o spravedlivých trestech. Modlete se za zmírnění trestů pro Chorvatsko, jsou pro jeho bezbožnost.

Bůh Otec vám nedal sílu, abyste zničili Mořského hada, ale dal vám sílu ke (na) zmírnění následků a odvrácení jeho vystoupení na pevninu.

Vy jste se, Mé děti, zapojili do života Církve. K vítězství Mého Neposkvrněného Srdce je třeba ochránit Mé milované Irsko.

V útulku v … byla obrovsky požehnána socha Panny Marie. Bůh Otec požehnal Moji sochu Panny Marie. Na Moji přímluvu Panny Marie Fatimské byla požehnána na roveň oltářní Panny Marie Pankrácké!

Bude vás provázet Moje milovaná dcera Cecílie, která byla umučena v tomto domě! (kde jsou naši poutníci v současné době ve Fátimě ubytovaní!, je to čerstvá mučednice!, během těchto dní!, před zákazem Otcovým, viz dále)

Následovaly instrukce do lůna Mariánského společenství 

A k tomu vám žehnám+++

Panna Maria“

 

AVE MARIA!

DĚKUJEME, MAMINKO!

 

Mariánské společenství

 

pozn. Jestli se vám zdá forma vyjádření tohoto poselství Panny Marie jiná, než ostatní, které uveřejňujeme, máte správný postřeh. Je to tím, že tentokrát poselství přeříkal osobně mariánský vizionář, nikoli posluchač zjevení přítomný. Obsahu zjevení se tato skutečnost však nedotýká. Děkujeme za pochopení