A JEŠTĚ JEDNOU SATANISTY-ZEDNÁŘI UPRAVENÉ VOLEBNÍ VÝSLEDKY…


 

A JEŠTĚ JEDNOU SATANISTY-ZEDNÁŘI UPRAVENÉ VOLEBNÍ VÝSLEDKY…

 

Ze zednářského oběžníku, od satanistky Šárky Zimové Dostálové, ze dne 18.10.2013, k 1.11. odstupující satanistické „velmistryně“ a předávající satanistické žezlo Danielu Hermanovi, pražskému lídru KDU-ČSL:

 

——– Původní zpráva ——–

Předmět: Rezignace na funkci
Datum: 2013-10-18 18:10
Odesílatel: <sara666ka@email.cz>
Adresát:

 

„Bratři a sestry,

 

rezignuji na funkci Velmistryně s platností k 1.11.2013 a předávám funkci Velmistra do rukou bratra (pozn. Daniela) Hermanna. On bude zvolený, já ne. Jsem neštastná, že se nám nepodařilo získat 5 procent. (pozn. pro její politickou stranu Změna) Udělám vše proto, abychom udělali nějaký pěkný výsledek a nevzdáme naši stranu. (pozn. Všimněte si, čtenáři, že píše o ne-5% volebním výsledku již týden před volbami!)

 

No konferenci jsme se dohodli na volebních výsledcích v těchto volbách s ministrem propagandy. Chvála Satanu za to.

 

ČSSD 22%

ANO666 13%

TOP09 11%

KSČM 10%

KDU666 – 7%

 

(pozn. porovnejte, čtenáři, s oficiálními výsledky víkendových parlamentních voleb. Že by ty velké shody vyčetla paní okultistla snad z „věštecké koule“?! Př. výsledek ČSSD, který tak nízký nikdo z nás nečekal!!, TOP 09, KDU-ČSL…Odchylky u ANO a KSĆM – je třeba počítat s tím, že jimi připravené počty se v součtu o něco pozmění, o sobotní hlasovací lístky, které již nejsou jimi měněny-podvrženy. Viz zde: https://petrabostlova.wordpress.com/2013/10/27/skutecne-a-pravdive-vysledky-vikendovych-parlamentnich-voleb-v-cr/ )

 

Dále zvažujeme podle rozhodnutí Satanaela (pozn. Antikrista) o přidělení 5% Úsvitu666 a 5% SPOZ666.

 

(pozn. Dle mých interních zdrojů – SPOZ nakonec vyškrtli satanisti úplně, to prý proto, že se jim nepodařilo plně tuto politickou stranu získat, její kandidátky, masívní infiltrací svých satanistických kandidátů.)

 

Premiérem bude Nedělka (pozn. Sobotka) nebo Babiš, takže plně v našich (pozn. satanistických) rukou. Rusnoka učiníme guvernérem České národní banky, je to jeho cena za to, že zradil Krista a již plně pracuje s námi.

(pozn. zde Zimová fabuluje. Guvernérem ČNB jmenuje pana Rusnoka prezident Zeman, jak již dávno oběma avizováno! Pane Rusnoku, nepochybuji a vím, že Vás celou dobu satanisti příšerně tlačí. Zda jste se nějak od nich přece ušpinil, zkrátka jděte ke zpovědi ke katolickému knězi, abyste se očistil a pokračujte dál. Neustupujte jim, prosím.)

 

Také Pecina dostane nabídku do ČNB.

 

AVE SATANAS 666

Sára (pozn. Šárka Zimová Dostálová)

sestra (pozn. zednářská satanistická) velmistryně v demisi“

 

 

Má-li kdokoli pochyby, že tento zednářský e-mail mi skutečně došel v den, kdy byl napsán, tedy již 18.10.2013, kdykoli jsem připravena toto otevřeně prokázat.

 

Petra Bostlová

 

https://petrabostlova.wordpress.com/2013/10/27/skutecne-a-pravdive-vysledky-vikendovych-parlamentnich-voleb-v-cr/