NEKUPUJTE MASO S LIDSKOU KREVNÍ PLAZMOU A NEPIJTE PIVO 666!


 

NEKUPUJTE MASO S LIDSKOU KREVNÍ PLAZMOU A NEPIJTE PIVO 666!

 

Již v zimě jsem přinesla informaci, že zednářští satanisti, ve snaze CO NEJVÍCE duchovně znečistit národy, přidávají do masa všeho druhu prošlou LIDSKOU KREVNÍ PLAZMU!

 

Ano, a tak už tedy víte tajemství „křehkých kuřecích řízků“  (a dalšího masa).

 

NEMYLTE SE: Není to totiž voda, co přidávají do masa, jak se nám snaží namluvit. ALE PROŠLÁ LIDSKÁ KREVNÍ PLAZMA! (Oni ji totiž nelikvidují, jak jim přikazují zákony, ale takto „využívají“).

 

 

JAK Z TOHO VEN? Ta rada zatím zní takto: MASO KUPUJTE BUĎ U PROVĚŘENÝCH MALOOBCHODNÍKŮ, zkrátka u řezníka či přímo na farmách, které znáte. Jistota sice není stoprocentní, ale pořád jistota větší, než koupit si maso ve velkých řetězcích, kde máte téměř jistotu opačnou, že maso koupené u nich bude takto znetvořené KREVNÍ LIDSKOU PLAZMOU!

 

 

A jak s pivem 666?

 

To je naopak novinka (na rozdíl od znečištěného masa). Souvisí s příchodem Antikrista do Prahy minulý víkend. Jedná se  o hospody, kde vám načepují Antikristem znečištěné pivo 666 https://petrabostlova.wordpress.com/2013/08/22/antikrist-a-jeho-prazska-ceska-zhouba/

 

ale už nejen to: OD NYNÍ NEKUPUJTE PLZEŇ! PLZEŇSKÉ PIVO, podle mých zpráv, BUDE ANTIKRISTEM ZNEČIŠTĚNO VŠECHNO!

Provádět se bude už přímo ve výrobně v Plzni, A V JEDNÁNÍ JE UŽ I BUDVAR! (Přítomností Martina Kuby ve správních orgánech pivovaru.)

 

 

Vybrané dárky – poživatiny – Antikrist znečišťuje již déle. Exponovaným osobám. Kupř. panu prezidentu Zemanovi, prostřednictvím Kmoníčka, se jedná o víno (666), nejrůznější likéry (666) a další poživatiny.

Druhým exponovaným je pan premiér Rusnok a další osoby s významnými posty, které dosud satanisti podloudně neuchvátili. PROTO: POZOR! Nejvyšší ostraha je zcela na místě!

 

HOSPODIN VÁS CHRAŇ, VEĎ A ŽEHNEJ MOCNĚ

 

Petra Bostlová