ZEDNÁŘ HALÍK SE PO INFARKTU NIČEMU NENAUČIL! DO PRAHY HODLÁ VE STŘEDU PŘITÁHNOUT SATANSKOU ZRŮDU, ANTIKRISTA!!!


ZEDNÁŘ T. HALÍK SE PO INFARKTU NIČEMU NENAUČIL! DO PRAHY HODLÁ VE STŘEDU PŘITÁHNOUT SATANSKOU ZRŮDU, ANTIKRISTA!!!! 

 

E- mail Tomáše Halíka:

———- Původní zpráva ———-
Od: adramelech.halik@seznam.cz
Datum: 13. 5. 2013
Předmět: Satanael – genetické inženýrství ve službách Templu

 

„Bratři a sestry,

jistě si vzpomínáte na PROJEKT K-ULTRA, kdy jsme začali klonovat lidská a zvířecí embrya za cílem oživit starověké bůžky a démony. http://www.nbcnews.com/id/7681252/ns/health-cloning_and_stem_cells/t/scientists-create-animals-are-part-human/#.UZAvbL30e0w

Po dlouhých osmi letech se nám podařilo vytvořit skutečného Satanaela, tedy člověka s kozlím tělem, skutečnou inkarnaci Satana. vzhledem k tomu, že Všehomíra se při mé poslední černé mši svaté nezjevil, oslovil jsme Nejvyššího z Nejvyšších, abychom mohli v Templu hostit a živit Satanaela. V pondělí se proto uskuteční transport Satanaela v kamionu s ovocem, bude proclen naprosto hladce. Ve středu dorazí do Prahy.

Proč právě kamion s ovocem? No aby hladce dojel až do Tesca, kde provedeme překládku! 

Vzhledem k jeho vysoké agresivitě ho budeme z bezpečnostních důvodů zavážet do Templu v poutech ve večerních hodnách. Vlci budou jím postupně pozřeni a poté, jak se vyčerpají, je třeba jemu nosit, co má nejraději, jistě tušíte…(pozn. JISTĚ! LIDSKÉ OBĚTI!!!!!!!!)

Udržíme tak vysokou spirituální hodnotu našeho chrámu. Genetické inženýrství nám dovolilo konta proti Bohu a tvořit vlastní zrůdy. Uvidíte, že naše stvoření hovoří mnoha jazyky a také uvidíte jako krutost. Třeste se a milujte mě, on bude vždy hroznější než já! 

Všehomíra je náš veliký Architekt

Adramelech (pozn. Tomáš Halík)

Král Králů

Primas Český“

 

T. HALÍKU, TÁHNĚTE I S TOU VAŠÍ SATANSKOU ZRŮDOU Z ČECH PRYČ, TŘEBA DO PEKEL, KDYŽ SE VÁM TAM TAK LÍBÍ! A NÁS TADY V ČECHÁCH NECHTE NA POKOJI!!!

A vzkaz všem zednářům a dalším: do Templu už ani noha! Nebo vás tam všechny nahází těm Zrůdám!!!

Obraťte se plně k Bohu a od toho psychopata Halíka utíkejte, co vám nohy stačí!!

A VZKAZ HALÍKOVI: JESTLI TU ZRŮDU SEM DOTÁHNETE, AŤ UŽ VE STŘEDU ČI KDYKOLI, USPOŘÁDÁM TAKOVU MODLITEBNÍ KAMPAŇ, ŽE NA VÁŠ VČEREJŠÍ INFARKT BUDETE VZPOMÍNAT S LÁSKOU A NOSTALGIÍ!

 

Petra Bostlová