ČESKEM PROJÍŽDÍ RFID SMRT! ČIPOVACÍ KAMIÓN!!!


 

Už je to tu…Jde to strašně rychle. Zpráva, kterou mám potvrzenou již ze tří na sobě nezávislých zdrojů, od pramene! Českou republikou objíždí kamión, který nabízí „výhodné“ očkování proti klíšťové encefalitidě. Podmínkou je: Vakcína musí být od té jedné určité firmy a naočkují vás jen v tom určitém jediném středisku. (Samozřejmě zahraniční provenience…) A VZP (!) vám „vstřícně“ zaplatí první vakcinační dávku. Jenže…Něco tu hodně smrdí. A my víme, co to je!!!

 

——– Původní zpráva ——–

Předmět:

Prosba

Datum:

2013-05-03

Odesílatel:

Adresát:

<kancelar@sdeo.cz>

 

„Petro,

…. Rovněž byste měla vědět, co zde Adramelech plánuje: očkovací kamion! Ne, prosím Petro, já nejsem blázen, to je pravda, při Bohu našem Pánu http://www.vitalia.cz/clanky/9-mamo-tato-prijel-on-ockovaci-kamion/#utm_medium=kolotoc&utm_source=lupa-cz&utm_campaign=9-mamo-tato-prijel-on-ockovaci-kamion

Nevím, jak se správně modlit, ale zaražte to! Víte, co je přece ve vakcínách…“

 

Ano, vím. RFID ČIPY!!!! Když si přečtete ten článek v odkazu e-mailu, už chápete?…Už vám to odpoví na otázky, které si i autor článku klade? Pozor však: nejedná se o domněnky ani bláznivé konspirační teorie. TOHLE JE ZKRÁTKA (ze 3 zdrojů potvrzený) FAKT!

 

Má jít o RFID čipy 1. generace (to je z jednoho zdroje), tedy právě ty, o kterých jsem na mém předchozím, (osobním příkazem z hodně vysokých míst…) zablokovaném blogu na tyden.cz hodně informovala, alarmovala a varovala! (pozn. všechny mé texty z blogu na tyden.cz budou vyvěšeny i na této stránce.)

 

VARUJI A ALARMUJI TAK ZNOVU: Z tohoto kamiónu, prosím, ŽÁDNÉ (!) OČKOVÁNÍ (!)…(ani kam vás tito k naočkování/očipování!! pošlou)

 

A postupně očkování už ne vůbec.

 

Protože tohle je teprve začátek…

 

https://petrabostlova.wordpress.com/2013/05/13/uz-to-zacalo-genocida-svetove-populace-umele-epidemie-a-rfid-cipovani-lidi/

 

www.varovani.org