Byl Biden inaugurován „dvakrát“??! Podívejte! On při své inauguraci přísahal na Satanovu „bibli“!


Ukáži vám dva obrázky:

Tento je z oficiální, televizními přenosy přenášené inaugurace Joa Bidena prezidentem USA, z této středy, 20. ledna 2021. Zdá se, že zde přísahá na křesťanskou Bibli, že? Zdá se to. Ovšem žel jen na první pohled. 😦

Jeho žena Jill zde má modré (zednářské) šaty.

Tenhle obrázek znáte určitě. Prolétl celým světem.

Vnímaví zaregistrovali, jako např. pan VK, že ta Bible byla velice ošumělá. (Můžete už sami srovnat s přísahou Donalda Trumpa před 4 roky, na jakou Bibli přísahal při své inauguraci on.)

Ale pozor! Pak je tu ještě jedna Bidenova přísaha! Taky na „bibli“!

Že se nejedná o identickou inauguraci, je naprosto jasné. Bidenova žena má tentokrát ČERVENÉ ŠATY! (s černými doplňky. Ryze satanské symbolické barvy.)

Pozor ale. Kniha je táž, jenže: je obrácená tak, že i kříže jsou obráceny!!! Podívejte!

Čili: zde máme typicky satanské kříže!

Je držena zřejmě mužem v černých kožených rukavicích.

Musíme si položit otázku: Jaká strana knihy je tedy ta správná?!! Co to bylo a je ve skutečnosti za knihu, na jakou Biden přísahal? Přísahal na satanskou bibli?!!!

Konala se tedy ještě jedna inaugurace, už čistě se satanským obřadem, před nebo poté, při které Jill měla už červené (satanské) šaty a Biden přísahal už cela zjevně na satanskou bibli?!

pozn. Jestli se v obou případech jednalo o satanskou bibli, pak by i ta oficiální inaugurace s přísahou byla čistě satanská, protože je jedno, z jaké strany byla dotyčná, jistě v obou případech identická kniha položena!

Chápete? Biden s největsší pravděpodobností při své inauguraci přísahal na satanskou bibli!

ms

p,.s. I kdyby se přece jen ukázalo, že kniha, na kterou Biden přísahal, je přece jen bible, pak už jen ten fakt, že existuje inaugurace Bidena s Jill v červených šatech, kde bible je zjevně obrácena, dokazuje, že se jedná o zednářskou satanistickou přísahu (!), kdy v zednářství je všechno křesťanské úmyslně obráceno naruby!

Někdo zkrátka chtěl, aby se to provalilo, proto zveřejnil tu fotku.