ZEDNÁŘI PŘIPRAVUJÍ 26.6.2013 VÝBUCH V PRAŽSKÉM METRU?!! A ZASYPÁNÍM ŠACHTY VÝBUCHEM (!) – JEJICH NOVÝ TEMPL MÁ BÝT V MOTOLE. KOLIK LIDÍ PŘI TOM MÁ ZAŘVAT? DESÍTKY?? TISÍCE??


ZEDNÁŘI PŘIPRAVUJÍ 26.6.2013 VÝBUCH V PRAŽSKÉM METRU?! A ZASYPÁNÍM ŠACHTY VÝBUCHEM (!) – JEJICH NOVÝ TEMPL MÁ BÝT V MOTOLE. KOLIK LIDÍ PŘI TOM MÁ ZAŘVAT? DESÍTKY?? TISÍCE??

 

 

Vzhledem k tomu, že ten den mají zakázáno jezdit metrem, nýbrž jen tramvají (viz níže), tak nejspíš dost. (!!)

 

 

Co ukuli na Bilderbergu (zpráva od Karla Schwarzenberga odtamtud):

 

——– Původní zpráva ——–

Předmět:

Bilderberg – informace

Datum:

2013-06-08 20:06

Odesílatel:

Karel Schwarzenberg <zuschwarzenberg@gmail.com>

Adresát:

 

„Bratři a sestry,

žádám vás, abyste z duchovních důvodů nejezdili dne 26. 6. 2013 pražským metrem, budeme se dopravovat jedině tramvajemi. (pozn. CO! PLÁNUJETE VÝBUCH V METRU??!!! ) Využijeme pomocnou šachtu při stavbě metra Motol. Tato bude oficiálně zasypána, ale ve skutečnosti jí z Motola pěkně protáhneme a vytvoříme sál pro 5 000 lidí, razicí stroje jsou již připraveny, ale potřebujeme dobrovolnou brigádu bratří a sester, kteří se stanou nyní zednáři při stavbě Templu. Obyčejné dělníky bychk tomu nepustil. Znovu opakuji 26. 6. 2013 nejezdit metrem! (pozn. ZEDNÁŘI PŘIPRAVUJÍ VÝBUCH V METRU!!!) A modlitební satanské kříže u sebe, stejně jako Satanaelovy kapky, které jste dostávali při svatém přijímání od našeho Pána. (pozn. Antikrista)

Jestliže se nyní Bostlová dle naší zpravodajské služby K-Ultra zaměřuje na Víděň, nechme ji být, je to dobře, alespoň neohrozí naše další plány a výstavbu monumentálního podzemního Templu v Moskvě a úspěšnou spolupráci s Vladimírem Vladimírovičem. (pozn. To jste na omylu, pane Schwarzenbergu.)

Přeji úspěšné prožití (pozn. černé zednářské satanistické) mše ve Vídni, kam jsem sám chodíval mnoho desítek let mého předlouhého života. Zjistěte, který vůl milionářskej se chytá sponzorovat Stranu demokratické obnovy? (pozn. má na mysli naši SDeO, kterou vedu.) Toto se musí zarazit, ta bába by nám v parlamentu dělala hroznej brajgl. (pozn. to jako já. Pane Schwarzenbergu: jsem o 50 let mladší než Vy. A ano, to si pište, „brajgl“ vám tam udělám. Potřebujete to jako sůl!)

emeritní KK“ (král králů zednářský, Karel Schwarzenberg)

 

A Karel Schwarzenberg pokračuje:

 

——– Původní zpráva ——–

Předmět:

Templ Motol

Datum:

2013-06-08 20:16

Odesílatel:

Karel Schwarzenberg <zuschwarzenberg@gmail.com>

Adresát:

 

„Bratři a sestry,

dávám hlasovat, je to vynikající, protože bychom se rozpočtově schovali do ceny výstavby metra, navíc ještě ke všemu je oblast mimo zátopovou zónu, máme zde jak nemocnici pro oběti nedostatečné víry (pozn. ??!), tak i naši elitní templářskou nemocnici. (pozn. má na mysli jejich zednářskou nemocnici Na Homolce.) Hlavně žádám nic nezveřejnovat a neposílat Bostlové, nebo mě trefí šlak. (pozn. tak to abyste si připravil truhlu?)

Nyní probíráme téma homosexuality a propagaci vícečlenných vztahů (pozn. má na mysli na setkání Bilderbergu, odkud tento oběžník píše), například dvě ženy a jeden muž, nebo dva muži a jedna žena, dále je vhodné, aby muži byli homosexuálové a žena měla lesbickou přítelkyni. Konzultujte s bratrem Adramelechem (pozn. T. Halíkem!!! Takže Vy jste fakt zpátky, pane Halíku?!), zda by mohlo být v chystané Nové Bibli.

Zásadně zde hovoříme (pozn. na setkání Bilderbergu), co vymazat z Bible. Zmínky o Sodomě a Gomoře, určitě vymazat potrestání bezbožností a naopak je třeba prezentovat potopu světa jako důkaz hnusoty Hospodina.

Emeritní KK“ (pozn. král králů zednářský, Karel Schwarzenberg)

 

——– Původní zpráva ——–

Předmět:

Štola Kateřina byla budována pro záložní úmysly

Datum:

2013-06-08 20:19

Odesílatel:

Karel Schwarzenberg <zuschwarzenberg@gmail.com>

Adresát:

 

(pozn. PODÍVEJTE SE, KDE A JAK BY MĚL JEJICH NOVÝ PRAŽSKÝ ZEDNÁŘSKÝ TEMPL VYPADAT!  :

http://technet.idnes.cz/v-novem-useku-metro-uz-jsou-prvni-koleje-z-dejvice-az-do-motol-puw-/tec_reportaze.aspx?c=A130509_115835_tec_reportaze_rja “

 

 

Když dovolíte, pane Schwarzenbergu, vzhledem k vašim připravovaným plánům výbuchu v pražském metru (26.6.2013, viz výše, ale termín se může, zvláště nyní po prozrazení, změnit, že?), samozřejmě opět přeposílám tento text na všechny příslušné strany. Jako vždy: policejní prezidium, nejrůznější policejní složky (i když je držíte vy zednáři, ale po zveřejnění…), prezidentská kancelář, noviny atd.atp.

 

Jistě pochopíte.

 

Pěkný víkend s Bilderbergem.

 

Petra Bostlová