Woodoo už i veřejně! Gay satanisti okultně odsoudili polského arcibiskupa k jeho vraždě! Co ještě se má stát, aby lidé už konečně procitli ze své ego-ulity??!


Brutálne vystúpenie v poľskom gaybare: Podrezali bábiku arcibiskupa, ktorý vyzval občianskych predstaviteľov čeliť plánom presadzovania genderovej ideológie v poľských školách a spoločnosti

Brutálne vystúpenie v poľskom gaybare: Podrezali bábiku arcibiskupa, ktorý vyzval občianskych predstaviteľov čeliť plánom presadzovania genderovej ideológie v poľských školách a spoločnosti

Rozruch v prevažne katolíckom Poľsku spôsobili fotografie z voľby Mr. Gay Poland, ktorá sa konala v jednom z poznanských klubov pre homosexuálov.

Jeden z účastníkov prestrojený za ženu podrezal krk nafukovacie bábke s prilepenou fotografiou krakovského arcibiskupa Marka Jendraszewského. Ten nedávno vyvolal v Poľsku aj v zahraničí rozruch, keď v jednej kázni označil sexuálne menšiny za mor.

Od kontroverzného klubového vystúpenia, o ktorom informovala vládu poľská televízia TVP ako o simulovanie Prelátovej vraždy, sa dištancovali spolky združujúce lesbičky, gayov, bisexuálov a transgender osoby (LGBT). Poľský ombudsman chce incident vyšetrovať ako výzvu k násiliu „pod pláštikom umeleckej slobody“.

„Sme proti všetkým druhom nenávistných prejavov, vyzývať k násiliu či propagáciu týchto postojov,“ uistili organizátori súťaže. Obhajuje sa tým, že podrobnosti chystaného vystúpenia nepoznali.

„Neakceptujeme také vystúpenie. Súťaž má podporovať pozitívne postoje a toleranciu,“ dodali podľa serveru Onet a ospravedlnili sa všetkým dotknutým. „Nesúhlasíme s výzvami k násiliu, žiaden kontext ich neospravedlňuje. Umelecká sloboda končí tam, kde začína násilie. Rešpektujme normy, ktorých dodržiavanie požadujeme od druhých,“ uviedli zástupcovia poznanského spolku Stonewall, ktorý združuje komunitu LGBT.

„Podnecovanie nenávisti a násilia proti komukoľvek, bez ohľadu na jeho postavenie v spoločnosti, nezodpovedá normám európskej civilizácie a v každom citlivom človeku budí znechutenie a pobúrenie,“ reagoval hovorca poľského episkopátu. Súčasne pripomenul, že poľskí biskupi nedávno odsúdili „upálenie“ bábky Judáša (podľa kritikov išlo o bábku Žida), hoci išlo len o symbolický obrad odsudzujúci zradu.

Jendraszewski nedávno vyvolal pobúrenie, keď v kázni vyhlásil, že „po našej krajine už nekráča červený mor, ale objavil sa nový, neomarxistický, ktorý si želá ovládnuť naše duše, srdce a myseľ – nie červený, ale dúhový“. Arcibiskupa kritizovala poľská ľavica, liberáli a homosexuáli, a to aj kvôli júlovému útoku extrémistov na pochod za práva sexuálnych menšín v Bialystoku. Arcibiskupa naopak podporili preláti stojaci v čele poľskej, českej, maďarskej a slovenských katolíckej cirkvi.

Arcibiskup medzitým označil LGBT za „protikresťanský systém antihodnot“ a „antropologickú chybu“.

Zdroj: https://gloria.tv/photo/7fwkpwqzfcYr3EdNNndZNPe1F