Satanisti šílí z veřejného vysílání naší laické mše svaté, o nemocnici Motol, jaderném výbuchu a proč je nezbytné míti bunkry: Jak se chránit při jaderné explozi


——– Původní zpráva ——–

Předmět: Motol! Továrna na smrt?
Datum: 2016-08-31
Odesílatel:
Adresát: <kancelar@sdeo.cz>

„Petro,

neskutečné věci se dějí ve Fakultní nemocnici Motol. Satanističtí roboti už dnes ovládají celou nemocnici https://m.novinky.cz/articleDetails?aId=413235&sznu=vowZLNTyS24ezHkq
Máme ještě záruku? Doporučuji všem, aby odhlásili své operace na Motole. Podle mých informací tam ordinovala proslulá doktorka Karásková.
…“
Ano, také všechny odrazuji a varuji před nemocnicí v Motole! Již několik let funguje jako jedna velká zednosatanistická laboratoř na lidech! Ani nacisti se by se za něco takového nemuseli stydět 😦 A což teprve záchranka, která do Motola lidi dováží…:-(  Ano, „doktorce“ Karáskové ani nijak nepřekáží, že není doktorka, ale ekonomka. O uzdravování lidí tam stejně nejde a řezat neumí jenom doktor…:-(
Ne nadarmo pod nemocnicí Motol je jeden velký zednosatanistický megatempl, zednosatanisti tak mají své lidské oběti vždy při ruce 😦
Ze zednosatanistického oběžníku:
———- Původní zpráva ———-
Od: doktormartin@hell.com
Komu:
Datum: 30. 8. 2016
Předmět: ALARM!!! Filipa se modlí veřejně na youtube a facebooku

„AVE SATANAS 666!!!

Filipa spustila on-line modlitební kampaně https://www.youtube.com/watch?v=WEQasGwy_7U
Sklepy nesmí koupit. (pozn. +, viz níže) Bojujeme, jak jen to jde. Jestli dostanou sklepy, přežijou katastrofy bez úhony i se svými ovečkami.
Doktor Martin (pozn. Miroslav Donutil 😦 )
bratr kabaretiér“

——– Původní zpráva ——–

Předmět: Proč je velmi důležité mít sklepy Mariánského společenství
Výbuch jaderné bomby: Vylepšete své šance na přežití
Datum: 2016-08-30
Odesílatel:
Adresát: <kancelar@sdeo.cz>

„Petro,

zveřejněte prosím… jaderná válka je za dveřmi, nepřijde-li dnes, zítra, 29. září, přijde za 25 let, až bude vládnout světu Antikrist. První, co udělá, je, že odpálí všechny jaderné nálože. Takový bude začátek vlády Antikrista, válka, kterou poté přijde ukončit jako mírotvůrce, sám ji vyprovokuje. 

Proč od roku 1990 ruší všechny protijaderné kryty v České republice? Ubylo snad jaderných hlavic? Naopak…
Jak člověk přežije po zásahu jaderné bomby? Schovat se do sklepa pod úroveň terénu a ozáření lze snížit na minimum obložením sklepa olověnými pláty, které odstíny počáteční ozáření. Dále čtěte článek Armádních novin na základě doporučení NATO. Proč asi o něm nevědí občané České republiky…
Kdo nebude mít sklep, nepřežije. Vysvětlete věřícím, kteří vás podporují, že tento sklep bude i pro ně a v případě nenadálé události, odpálení jaderných zbraní, se budou moci schovat právě ve sklepích Mariánského společenství.
Hrozivé video, jak to bude vypadat, je zde: https://www.youtube.com/watch?v=7VG2aJyIFrA
Výbuch jaderné bomby: Vylepšete své šance na přežití
Datum přidání 17.03.2014     Rubrika rubrika: Události      komentáře 10 komentářů
Výbuch jaderné bomby je obvykle synonymem pro konec civilizace. Na druhou stranu, proč po jaderném útoku nezkusit štěstí? Laboratoře LLNL (Lawrence Livermore National Laboratory) amerického ministerstva energeticky vydaly nejnovější doporučení, jak zvýšit své šanci při a zejména po výbuchu jaderné bomby.
Jaderná exploze
Foto: Jaderná exploze o síle 23 kt. /  Federal Government of the United States
Výbuch kufříkové jaderné bomby
Snem nejrůznějších fanatických skupin je získat vlastní malou jadernou bombu a odpálit ji ve jménu nějakého náboženství uprostřed velkého města. Velké riziko také hrozí od nestabilních států se svým vlastním vojenským jaderným programem.
Obecně se soudí, že zůstat v nějakém krytu je vždy nejlepší způsob, jak se ochránit před jaderným spadem – pokud tedy přežijete jaderný výbuch. Avšak Michael Dillon z LLNL soudí, že ne vždy je dobré zůstat na místě.
Co tedy udělat, když vidíte stoupat jaderný hřib? Pro modelový příklad vezměme kufříkovou jadernou bombu o síle 5 kT explodující, pro zesílení účinku, na vrcholu výškové budovy někde v Praze. Jde o výbuch cca 3-4× slabší než v případě Nagasaki a Hirošimy.
Jaderný výbuch v PrazeFoto: Jaderný výbuch v Praze o síle 5 kt. / NUKEMAP
Výbuch lze podle aplikace NUKEMAP modelovat na jakékoliv město. Energie exploze se rozdělí mezi samotný výbuchu (50 %), tepelné záření (35 %) a ionizujícího záření (5 % při výbuchu, 10 % radioaktivní spad).
Žlutá zóna ve středu znázorňuje ohnivou kouli o poloměru 120 metrů. Červená zóna označuje (poloměr 480 metrů) tlakové účinky o síle 20 psi, které zničí většinu budov.
Zelená zóna (1,1 km) označuje oblast, kde nechráněný člověk dostane smrtelnou dávku „přímého“ záření z výbuchu. Intenzita ionizujícího záření se však prudce snižuje se čtvercem vzdálenosti od zdroje záření. Za touto oblastí vás radioaktivita z výbuchu nezabije, alespoň ne hned.
V oranžové zóně (1,23 km) pak budou mít nechráněné osoby popáleniny třetího stupně. Mimo tuto oblast „totální zkázy„ má nechráněný člověk slušnou šanci přežít.
Počet obětí pak závisí na hustotě zalidnění a na hustotě zástavby. Aplikace NUKEMAP odhaduje, že výbuch malé 5 kT bomby v New Yorku zabije okamžitě 250 000 lidí. V Praze by podle odhadu zemřelo 30 000 lidí okamžitě a 100 000 utrpí zranění. Čísla jsou to však velmi přibližná.
Pro přeživšího je zásadní se vyhnout ozáření. Ozáření se měří v různých jednotkách. Pro naší potřebu můžeme používat Sv (Sievert) a Sv/hodina. Smrtelná dávka pro dospělého a zdravého člověka je 5 Sv. Například pracovníci při likvidaci jaderné katastrofy ve Fukušimě obdrželi nejvyšší dávku 0,67 Sv.
Jaderný výbuch v PrazeFoto: Směr jaderného spadu po výbuchu 5 kt jaderné bomby v Praze – západní vítr o rychlosti 24 km/h. / NUKEMAP
Výbuch kufříkové jaderné bomby na zemi nebo v nějaké výškové budově (ohnivá koule se dotkne země) vyvrhne do vzduchu a okolí 0,5 kilogramů vysoce radioaktivního materiálu smíchaného se zeminou. Hřib během pěti minut vystoupá do výšky 4,8 km a dosáhne průměru 3,2 km.
Plocha zamoření záleží na meteorologických podmínkách, především na směru a síle větru (on-line měření směru větru). Při rychlosti větru 24 km/h dostane člověk během jedné hodiny dávku 10 Sv (dvojnásobně překračující smrtelnou dávku) v oblasti dlouhé 2,4 km a široké 500 metrů po směru větru.
Dávku 1 až 2 Sv/hod v oblasti 18,6 km dlouhé a 1 km široké. 0,1 Sv pak v 49 km dlouhé a 3,39 km široké. Žlutá oblast (délka 79,3 km) pak představuje dávku 0,01 Sv/hodina.
Úroveň radioaktivity však postupem času klesá. Přibližný odhad pro úbytek radioaktivity je snížení její intenzity činitelem deseti pro každý sedminásobek času následujícího po maximální úrovni záření. Například v oblasti s 2 Sv/hodinu poklesna za sedm hodin intenzita záření na 0,2 Sv/hodinu.
Dostaňte se pryč!
Obecně se doporučuje najít si adekvátní úkryt a zůstat tam alespoň 24 hodin, pokud nebude vyzvání k evakuaci. Záleží však na tom, v jakém úkrytu zůstanete.
Video: Jak přežít jadernou apokalypsu? V roce 1951 doporučovali „skrčit se a krýt se“. / YouTube
Ideální jsou sklepy, kde radioaktivita padá až na desetinu. Pokud však zůstanete v obyčejném rodiném domě s okny, sníží se radioaktivita pouze na polovinu.
Připomeňme, že výbuch jaderné bomby vyvolá doslova uragán v elektromagnetickém poli. Výbuch vyzáří do okolí záření v obrovské škále elektromagnetického spektra. Nejobávanějším je ionizující záření (radioaktivita) skládající se ze záření alfa, záření beta, záření gama a neutronového záření.
Záření alfa sice zastaví „list papíru“, ale může se dostat do těla dýchacími cestami, jídlem, vodou či otevřenou ránou. Nejhorší a nejpronikavější je záření gama. Betonová zeď o tloušťce 6 cm sníží hodnotu na polovinu, stejně tak jako 1 cm olova. Záření ale lehce projde okny, oblečením, karosérií auta atd.
Pokud se ocitnete v nechráně v zóně s počáteční úrovní 2 Sv/hod, dostanete za 24 hodin smrtelnou dávku 6 Sv. Pokud se ukryjete ve sklepě, dostanete kolem 0,6 Sv. Pokud však zůstanete v domě, dostanete 3 Sv, což bude pro značný počet lidí (především děti, zranění, nemocní a senioři) znamenat vážné zdravotní potíže a smrt.
Video: Film „Den poté“ (1981) ukázal jadernou válku bez příkras a pro mnohé to byl šok. Pokud přežijete (čas 4:00) prvotní výbuch, máme pro Vás pár rad na další postup. / YouTube
Michael Dillon se právě zaměřil na to, jakým způsobem nejlépe opustit „kill zone“. Pokud nejste slepý, popálený a máte všechny končetiny pohromadě, nacházíte se mimo počáteční smrtelnou zónu jaderného výbuchu. Dillon navrhuje několik zásad.
Pokud je v dosahu 5 minut adekvátní úkryt – sklep, mohutná stavba nebo výšková budova (v horních patrech bude menší množství radioaktivity) – bez váhání se tam dostaňte. Kvalitní úkryt vykompenzuje vyšší dávku radiace získanou při přesunu.
Pokud je adekvátní a kvalitní úkryt vzdálen méně než 15 minut, spokojte se i s provizorním úkrytem. Nejintenzivnější radioaktivní spád a záření je několik minut po výbuchu!
Počkejte v něm 30 minut a poté se vydejte do adekvátního úkrytu. Platí, že lepší je přečkat nejhorší v provizorním úkrytu a poté zůstat v kvalitnějším úkrytu. Pokud však nemáte k dispozici v dosahu kvalitní úkryt, dostaňte se po 30 minutách ze zamořené zóny – kolmo po směru větru.
Pokud jste však ve větší vzdálenosti, zabere nějakou dobu, než se radioaktivní spad dostane k vám. Doporučuje se tedy zjistit místo výbuchu, směr větru a vyrazit kolmo ze směru jeho proudění. Po pár kilometrech nebo desítkách kilometrů by jste měli být z nejhoršího venku. Nezapomeňte, že se pořád bavíme o 5kt jaderné bombě.
Světová jaderná válka
Velikost 5kt jsme vybrali pro nejpravděpodobnější použití jaderné bomby – buď teroristickými skupinami nebo státy s málo štěpným materiálem a nedostatečnou technologickou úrovní (Severní Korea, Írán).
Jaderný výbuch v PrazeFoto: Jaderný výbuch v Praze o síle 550 kt. / NUKEMAP
Při použití jaderných zbraní supervelmocemi se otázka přežití dostává do teoretické roviny. Pro příklad můžeme vzít ruskou „vzorovou“ raketu RT-2PM Topol a její 550 kt hlavici. Cíle v ČR mohou být administrativní a průmyslová centra jako Praha, Ostrava a Brno.
Při dopadu 550 kt hlavice do středu Prahy (pravděpodobně vzdušný výbuch) okamžitě zemře odhadem 422 000 lidí a 450 000 utrpí těžká zranění a popáleniny.
Většina budov do 5,7 kilometrů od epicentra padne, do 9,7 km nechránění lidé utrpí popáleniny 3. stupně. Při vzdušném výbuchu však nevznikne radioaktivní spad, resp. vznikne ho násobně méně než v případě pozemního výbuchu.
Katastrofálnější scénář je případ pozemního výbuchu. Počet okamžitých obětí bude menší, ale statisíce zemře v důsledku radioaktivního zamoření. Při západním větru (24 km/h) dostanou nechránění lidé během hodiny 10 Sv do vzdálenosti 66 km a šířky 6,17 km.
Jaderný výbuch v PrazeFoto: Směr jaderného spadu po výbuchu 550 kt jaderné bomby v Praze – západní vítr o rychlosti 24 km/h. / NUKEMAP
Nechránění lidé dostanou za 24 hodin smrtelnou dávku na vzdálenost 159 km a šířky 27 kilometrů. Těžce zamořená budou města Kolín, Pardubice, Vysoké Mýto nebo Ústí nad Orlicí.
Výše popsaný výbuch popisuje důsledky jediné 550kt bomby. Smlouva New START uzavřená v roce 2010 v Praze omezuje množství podobných jaderných hlavic na 1550 kusů, jako pro Rusko, tak pro Spojené státy.
Při explozi tak velkého počtu silných náloží se dostanou do stratosféry nanočástice radioaktivního materiálu, které vzdušné proudy v horních vrstvách atmosféry roznesou po celém světě. Radioaktivní spad pak zamoří vodu, jídlo, půdu, rostliny i zvířata na celém planetě. Ale to už je jiný příběh.¨
…..“
HOSPODIN NÁS OCHRAŇUJ
Petra Bostlová