Antikrist je zpátky v Praze, Sobotku či Babiše chce za premiéra a Bostlovou do Templu


 

Ze zednářského oběžníku, od Antikrista, po jeho příjezdu z Běloruska zpátky do Prahy:

 

——– Původní zpráva ——–

Předmět: PROROKOVA SLOVA 30.10.2013
Datum: 2013-10-30 04:51
Odesílatel: <satanael…@….>
Adresát:

 

„Mí drazí sluhové,

 

hráli jste velmi hloupě. Musel jsem na dálku zadusit Haškovo povstání z popudu lžiprezidenta Zemana. Síla Sobotky je otřesena. Vrhám proto do boje rovnocenně oba kandidáty propagujte http://www.novinky.cz/domaci/317655-babis-premierem-na-tahu-je-prezident-rika-mistopredsedkyne-ano.html

 

Rozhodnu se podle výkonu, koho nechám premiérem, zda Sobotku nebo Babiše.

 

Jak vidíte, Ježíšovy síly jsou v rozkladu a neschopné nás porazit. Vždy máme tolik tahů dopředu. Nemohou nás nikdy dostihnout. Jsme ŠELMA a útočíme dříve, než JEŽÍŠ stačí posbírat své síly.

 

Kdo přivede Bostlovou do Templu, bude ministrem VYMYSLETE!

 

Milujte mne jako vás nenávidím

 

SATANAEL (pozn. Antikrist)

Syn pravého Boha“ (pozn. nikoli Boha, ale Satana)

 

 

 

My přece víme, jak to bude. Už 2 000 let – a poslední 3 roky dokonce krok za krokem.

Antikrist bude vládnout světu celkem 3,5 roku a pak nastane Druhý příchod našeho Pána Ježíše Krista, s Jeho Soudem: ti, kdo slouží Ježíši Kristu, půjdou s Ním do Jeho Ráje, do Ráje věčného pokoje, radosti a lásky, ti, kdo slouží šelmě, Satanu, půjdou spolu s Antikristem a falešným prorokem do věčných muk Pekla, do jezera hořící síry. Navěky. A Satan bude na 1000 let spoután a poté uvržen do Pekla za nimi.

 

Na jakou stranu se přidáte vy? Na stranu lásky, pokoje a věčné radosti s Pánem Ježíšem, nebo na stranu Zla, Satana? Žádná třetí cesta není.

 

 

Petra Bostlová

 

 

http://www.varovani.org

 

 

A my pokračujeme i dnes v naší modlitební kampani Ježíš Lidstvu: https://petrabostlova.wordpress.com/2013/10/29/vyhlasuji-prodlouzenou-modlitebni-kampan-na-utery-a-stredu-29-30-10-2013-na-umysl-a-ochranu-pannou-marii-za-vyhnani-vypuzeni-a-odstraneni-antikrista-z-nasich-uzemi-a-rozmetani-vsech-jeho-vysled/